Komarnici

Komarnici su rešenje za sprečavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su i za stambene i za poslovne prostore, gde god postoji potreba za zaštitom od insekata uz nesmetan prolazak vazduha kroz otvorene prozore ili vrata. Zahvaljujući različitim dimenzijama i različitim načinima montaže, moguće ih je prilagoditi potrebama klijenata.

Komarnici predstavljaju jednostavno rešenje, budući da sprečavaju ulazak neželjenim insektima u prostorije, a ne ometaju ulazak svežeg vazduha kroz otvorene prozore.

Komarnici su pouzdani i nisu štetni za okolinu i tako na prirodan način, bez opasnih hemijskih stvari, štite od komaraca, kao i od svih drugih vrsta nepoželjnih insekata. Razlikuju se prema načinu montaže, sastavu za otvaranje i vrsti mreže. Postavljaju se sa spoljne strane prozora ili vrata, tako da ne ometaju njihovo otvaranje i zatvaranje. Proizvode se u raznim dimenzijama.

Prikladni su i za stambene objekte i za javne prostore. Posebno se preporučuju za prostore u kojima se pripremaju, poslužuju ili prodaju hrana i piće i za prostore koje je potrebno često provetravati, na primer za restorane, trgovine prehrambenih proizvoda…

U našoj su ponudi: rolo komarnici, fiksni komarnici, plisirani komarnici…

Najveće prednosti komarnika: