O nama

Proizvodnja ALU i PVC stolarije " D I V "

Firma za proizvodnja aluminijumske i pvc stolarije po meri ,,DIV” osnovana je 2014 godine u Leskovcu. Ukoliko planirate za zamenite već postojeću stolariju ili da postavite sasvim novu na pravom ste mestu. Stojimo vam na raspolaganju za  sve vrste konslutovanja u vezi odabira modela i dizajna za vašu stolariju. 

Iskustvo koje smo stekli tokom ovih godina, prateći razvoj tržišta i koristeći savremene načine proizvodnje i ugradnje stolarije, omogućilo nam je da unapredimo način poslovanja. 

U ponudi imamo KVALITETNE profile nemačkog proizvodjača REHAU. Pored proizvodnje ALU i PVC STOLARIJE bavimo se i montažom ALU i PVC roletni (spoljnih i nadragnih), rolo komarnika (rolo, plisse i fiksni), garažnih vrata (rolo i segmentna), venecijanera, trakastih zavesa i aluminijunskih ograda. 

Modernih oblika i dizajna uz funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja, ALU i PVC prozori i vrata REHAU kvaliteta obezbedjuju vam toplinu i uštedu energije do skoro 76%.

 PVC i ALU STOLARIJOM vrhunskog kvaliteta, koji je u potpunosti prilagođen zahtevima i potrebama tržišta, stalnom edukacijom zaposlenih, ulaganjem u proizvodnju i nova tehnološka dostignuća trudimo se da zadovoljimo sve zahteve klijenata.